موبایل :  09126668593
موبایل : 09126668593
تلفن : 34648095-026
تلفن : 34648095-026
موبایل : 09125302176
موبایل : 09125302176
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/09/29 - 15:35
كد :31

نیروگاه دیزلی چیست و چگونه کار می کند

برای تولید انرژی الکتریکی ، نیاز است که رتور یک ژنراتور بچرخد که این موضوع نیاز به یک محرک اولیه دارد. این محرک اولیه می تواند با روش های متفاوتی به حرکت دربیاید. استفاده از موتورهای دیزلی یکی از روش های مطرح در این زمینه است. زمانی که محرک اولیه ژنراتور با استفاده از موتور دیزلی باشد آن نیروگاه را نیروگاه دیزلی می نامند.

نیروی مکانیکی مورد نیاز برای چرخاندن زنراتور با استفاده از احتراق دیزل ایجاد می شود. از آنجایی که هزینه این موضوع بالا است استفاده از این نیروگاه در کشور ما خارج از عرف است. اما برای تولید الکتریسیته در مقیاس پایین و در جایی که روش های تولیدی دیگر قابل دسترس نیست می توان از این روش بهره برد.

نیروگاه دیزلی چیست

انواع حالت های راه اندازی دیزل ژنراتور ها

۱- برق اضطراری با راه انداز اتومات :

 در این نوع نیروگاه پس از قطع برق یک دیزل ژنراتور استارت خورده و پس از رسیدن ولتاژ و فرکانس به مقدار نامی کلیدی برق تولیدی را به شبکه وصل می نماید . برای اینکه زمان راه اندازی در این نوع نیروگاه زیاد نشود لازم است که درجه حرارت روغن ، آب و وضعیت باطری در تمام زمانها کنترل گردد و به طور دوره ای دیزل استارت گردد . زمان خاموشی پس از قطع برق در این نوع نیروگاه بسته به نوع دیزل زنراتور به چندین ثانیه طول می کشد و مناسب برای روشنایی تاسیسات ، کوره های ذوب الکتریکی ، سینما و …

۲- برق اضطراری با راه انداز سریع :

 در این نوع دیزل ژنراتور در هنگام عادی یک چرخ  دورانی هم محور با ژنراتور توسط یک موتور در حال چرخش است و در هنگام قطع برق در فاصله قطع برق و استارت دیزل ، انرژی ذخیره شده در چرخ طیار انرژی مورد نیاز برای چرخاندن ژنراتور و انرژی شبکه را تامین میکند . در این نوع راه اندازه خاموشی در حد زمان قطع و وصل یک کلید است ( حداکثر 0.5 ثانیه ).

۳- برق اضطراری با راه انداز بدون تاخیر :

در این نوع راه اندازی که کاربرد آن در بیمارستان ها و مراکز کامپیوتری می باشد ژنراتور دائما در مدار قرار دارد و در حالت عادی توسط یک موتور سنکرون میچرخد و مقداری انرژی نیز به شبکه میدهد . پس از قطع برق انرژی ذخیره شده در چرخ طیار انرژی مورد نیاز ژنراتور را تامین میکند . ولی چون قطع و وصل کلید در کار نیست وقفه ای در تولید الکتریسیته صورت نمی گیرد .

ملاحظات کلیدی در راه اندازی نیروگاههای دیزلی

در اکثر موارد، هر ژنراتور در یک سیستم سنکرون پارالل شامل چهار تا شش کنترل کننده میکرو است که با هم کار می کنند.  اگر هرکدام از ژنراتورها توسط تولید کنندگان مختلف ساخته شده و برد های کنترل کننده سنکرون بر اساس ترکیبی از فن آوری های آنالوگ و دیجیتال باشند پیچیدگی نصب افزایش می یابد.
به طور معمول، حدود 3-4 هفته طول می کشد تا یک ژنراتور ظرفیت بزرگ را به صورت سنکرون تنظیم کرده و آماده عرضه نیروی برق پشتیبان کنید. با این وجود، در برنامه های کوچکتر مانند خوابگاه های خصوصی و کسب و کارهای کوچک، زمان کمتری می تواند باشد. فرآیند سنکرون کردن ، در هر دو مورد، شامل شش ویژگی اصلی و یک فرایند پیچیده است که نیاز به کمک یک تکنسین برقی دیزل ژنراتور با تجربه دارد.

برای به دست آوردن ذهنیت از برخی پارامترها ، ویژگی های کلیدی زیر بحث می شود:

کنترل سرعت:
هر ژنراتور با سرعت و فرکانس مشخص موتور خود کار می کند. هنگامی که ژنراتورها با یکدیگر سنکرون پارالل می شوند، سرعت موتورشان روی سرعت کلی سیستم قفل می شود.

تعادل بار:
بار توسط هر ژنراتور سنکرون و سرعت موتور آن را تعیین می کند. در یک سیستم سنکرون پارالل کل بار توسط همه ژنراتورها به اشتراک گذاشته شده است.

هماهنگ سازی سنکرونیزاسیون:
قطعا ضروری است که فاز هر ژنراتور را با سیستم کلی هماهنگ کنیم. تجهیزات سنکرون سازی خودکار نیز می توانند در بسیاری از موارد استفاده شوند.


آدرس : کرج ۴۵متری گلشهر ، خیابان ابوذر ، نبش کوچه تهرانی

شماره تماس  :  34648095-026     -     09125302176    -   09126668593

همواره رضایت شما مشتریان عزیز هدف این شرکت است. رضایت و همکاری با شما بهترین رزومه کاری برای شرکت رابین ژنراتور می باشد.
 

عکس