تاريخ انتشار : 1400/12/02 - 21:00
كد :34
ایرادات مربوط به موتور ژنراتور
با توجه به این موضوع که دیزل ژنراتور از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، لازم است تا میزان دوام و ماندگاری آن هم بالاتر باشد، بنابراین جهت افزایش این میزان از افزایش و ماندگاری، نیاز است تا نکات مراقبتی و نگهداری از آن را مورد بررسی قرار دهید و در این زمینه که تعمیرات آن ها به چه صورتی انجام می شود نیز اطلاعات خود را به روز کرده و بدانید که ایرادات مربوط به موتور ژنراتور به چه شکلی به وقوع می پیوندند.
در رابطه با این موضوع نیز لازم است به افزایش اطلاعات خود روی آورید که آیا هرگونه مشکلی که در دستگاه شما به وجود می آید، نیاز به وجود فردی به عنوان نیروی فنی دارد یا خیر! از موارد فوق العاده مهم و کاربردی که در زمینه نگهداری از دیزل ژنراتور صورت می گیرند نیز تعمیرات و عیب یابی آن ها می باشد که اقداماتی همچون ارزیابی مشکلات دیزل ژنراتور، تعمیرات اساسی آن ها و سرویس تخصصی دیزل مورد نظر به کار برده می شود.
بهترین روش تعمیر یک دیزل ژنراتور
برای این که بتوانید به راحتی از بهترین روش جهت تعمیر دیزل ژنراتور آگاهی پیدا کنید، لازم است تا از برنامه های تعمیر و نگهداری که توسط شرکت سازنده آن ها ارائه می شود، استفاده کنید و بر اساس آن ها نسبت به انجام امور مرتبط، اقداماتی داشته باشید.
قطع شدن برق را نمی توان مشکل ساده ای در نظر گرفت زیرا برای برخی از شرکت ها این مسئله بسیار حیاتی می باشد و ایجاد اختلالی همچون قطعی برق می تواند ضررهای گاها غیر قابل جبرانی را به هر مجموعه ای وارد کند. وجود دیزل ژنراتور در هر مجموعه موجب می شود تا آن ها در برابر قطعی برق بسیار موثر بدانند و این آگاهی را داشته باشند که در صورت قطعی در برق مجموعه، این دیزل ژنراتور به آن ها کمک شایانی می کند.
ایرادات مرتبط با موتور ژنراتور
معمولا می توان این ایرادات و مشکلاتی که با موتور ژنراتور مرتبط می باشند را به گروه های زیر دسته بندی کرد تا در صورت بروز هریک از مشکلات زیر، نسبت به رفع آن اقدام شود.
1. روشن نشدن و یا حتی سخت روشن شدن موتور دیزل
با توجه به این موضوع که تمامی سیستم های دیزلی از پمپ سوخت اولیه برخوردار می باشند، ممکن است علت روشن نشدن و یا به عبارتی دیر روشن شدن ژنراتورها به علت نرسیدن سوخت و یا وجود مشکلاتی در سیستم سوخت رسانی باشد که در این صورت می بایست تمامی اجزای اصلی موتور دیزل مورد بررسی قرار گیرد تا هرگونه مشکل از این نظر بررسی شده و در صدد رفع آن برآمد.
2. روشن شدن دیزل ژنراتور با نوسان و یا پایین بودن دور آن
عواملی همچون خراب بودن سنسور گاورنر و یا وجود ایرادات مکانیکی یا گیر کردن شانه گاز پمپ فارسونگا می تواند به راحتی این مشکل را به وجود آورد و برای این که بتوانید مشکل به وجود آمده را رفع کنید، بایستی که به متخصص مراجعه کنید و دیزل ژنراتور خود را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید.
3. حالت کوبنده موتور ژنراتور
عوامل زیادی هستند که می توانند موجب شوند تا موتور ژنراتور شما بکوبد و باید تمامی آن موارد با دقت بالایی مورد بررسی قرار گیرند. از این دسته از عوامل می توان به بررسی یاتاقان های اصلی، بررسی رینگ ها، گژن پین، میل های تایپیت، کف پیستون ها، سوپاپ های آن و همینطور بررسی فشار روغن ورودی پرداخت تا در صورت وجود هرگونه مشگلی در عملکرد این موارد، نسبت به رفع آن ها اقدام کرد و عملیات رفع نقص صورت بگیرد.
4. آبی بودن دود خروجی از اگزوز ژنراتور
دو دلیل وجود دارد که می تواند موجب گردد تا دود خروجی نیز رنگی آبی به خود بگیرد: اول این که شاید روغن سوزی در موتور ایجاد شده باشد که در صورتی که این مشکل به وجود آمده است باید رینگ های پیستون را عوض کرد زیرا دچار پوسیدگی شده اند دوم لازم است تا لاستیک های آب بندی راهنمای سوپاپ را چک کنید تا اگر مشکلی در این میان وجود دارد، به صورت کامل نسبت به رفع آن اقدام نمایید.
5. سیاه رنگ بودن دود خروجی از اگزوز ژنراتور
در صورتی که مشکل فوق را مشاهده کردید، لازم است تا به بررسی دقیق مواردی همچون فیلتر هوا، پمپ سوخت، زمان تزریق سوخت، محفظه احتراق، انژکتورها و همچنین سوپاپ های دود بپردازید تا در صورت وجود مشکل نسبت به رفع آن اقدام شود و سرویس مورد نظر نیز از هر نظر رفع مشکل گردد.
6. سفید رنگ بودن دود خروجی
در این صورت می بایست به بررسی رینگ ها و پیستون ها بپردازید و در صورت لزوم، انژکتورهای معیوب را سرویس و یا تعویض کنید.
7. نامنظم کار کردن موتور ژنراتور
در صورتی که با مشکل فوق روبرو شدید نیز می توانید به راحتی با سرویسکار موتور ژنراتور تماس بگیرید تا وی علت این امر را ریشه یابی کند و می بایست به بررسی مورادی همچون پمپ اولیه، سوپاپ های آن، مدار هواگیری و بسیاری موارد دیگر پرداخت.